Akdurak Mahallesi Muhtarı Cüneyt Özcan Yola Devam Dedi

Gündem - Aralık 15, 2023 11:55 am

İlçemiz Akdurak mahallesinde 3 dönemdir muhtarlık yapan Fotoğrafçı Cüneyt Özcan 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı

“TEKRAR ADAYIM”
Ara seçimle Akdurak Mahallesi Muhtarı olan Cüneyt Özcan 2013 yılında tekrar aday olarak seçimleri kazanmış ve 2013 yılından beri Akdurak mahallesi Muhtarlık görevini 3 dönemdir başarılı bir şekilde yürüten Özcan 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala adaylığını açıkladı.
Özcan, “ 2013 yılından bu yana mahallemize Kocaeli Büyükşehir belediyesi ve Kandıra Belediyesi ile birlikte ciddi hizmetlerde bulunduk. Seçimlerin yaklaşmasıyla birilikte hizmetlerin devamı için tekrar mahalleme adayım.Tüm mahalle halkımın desteklerini bekliyorum” dedi.

CÜNEYT ÖZCAN ÖZGEÇMİŞİ

07/03/1979 Kandıra doğumlu olan Özcan evli ve 3 çocuk babasıdır.

11 yıldır Kandıra’da Fotocüneyt dijital fotoğraf stüdyosunu işletmekte.

İlk,orta ve lise eğitimini Kandıra’da tamamladı.

Kandıra lisesi mezunları derneği yönetim kurulu üyeliği başta olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşuında üyeliği bulunmakta.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Hülya Günay’ın ihtiyar heyeti listesinde seçimlere giren Özcan 1. aza olarak İki buçuk yıl görev yaptı. Hülya Günay’ın görevi bırakmasının ardından Kandıra Kaymakamlığı tarafından muhtar olarak görevlendirildi.2013 yılında yapılan seçimlere muhtar adayı olarak giren Özcan seçimi kazanarak 3 dönemdir Akdurak mahallesi muhtarlığını yapmakta.

2024 yerel seçimlerine mahalle sakinlerinin desteği ile yeni bir kadro ile girmeyi planlayan Özcan yeni döneme hep beraber adım atmak istiyoruz dedi.

BENZER HABERLER