Kandıra’da Arkadaşını Kurtarmak İsterken Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti

Asayiş - Ekim 30, 2020 7:57 am

Kendisini evde istemeyen üvey babası ve beraber olduğu arkadaşını bıçaklayan uyuşturucu bağımlısı genç polis tarafından göz altına alındı.

Alınan bilgilere göre annesi ve üvey babasının kendisini evde istemediğini öğrenen uyuşturucu ve alkol bağımlısı H. Ö.(19), Çarşı Mahallesinde Mimoza Park mevkiinde otomobil içinde iki arkadaşı ile zeytinburnu escort birlikte alkol almakta olan üvey babası E. E’yi arabadan indirerek bıçakladı.

Kaçmaya çalışan E. E’nin yardımına araç içinde bulunan arkadaşı Ü. Ş. (41) koştu. Üvey babasını bırakan H. Ö araya giren Ü.Ş’yı 16 yerinden bıçakladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ilk yardım ve polis ekipleri sevk edildi. Ü. Ş.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı E E. 112 ambulansı ile Umuttepe Üniversite Hastanesine kaldırıldı. Şanlının cesedi Kocaeli Adli tıp kurumuna gönderildi. Olay yerinde kaçan H Ö. polis tarafından yakalanarak göz altına alındı.

Alkol ve uyuşturucu bağımlısı H Ö.(19)’in alkol ve uyuşturucu nedeni ile üvey babası ve öz annesi tarafından eve alınmak istememesi üzerine sinirlenerek üvey babasının peşine düştüğü öğrenildi.

BENZER HABERLER