AYNAGÖZ ” Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şubesine Değerlerimizi Koruduğu İçin Teşekkür Ederiz”

Gündem - Kasım 20, 2020 8:28 pm
Aygün AYNAGÖZ sosyal medya hesabından ”Kandıra da ülkemize ve Kandıra ya ait değerlere sahip çıkan birileri var.
Sevim DEREN. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şube Başkanı olarak görev yaptığı çok uzun yıllardır böllge halkına ve çevredeki çok kişiye dokunmuş ve dokunmaya değerleri koruyup, geliştirebilecek kişilere desteğini sürdürmeye devam ediyor..
Geçtiğimiz ay Cumhuriyet Bayramı haftasına denk gelen sürede Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesine kazandırdığı Turan GÜNEŞ adına ATATÜRK KÖŞESİ ve Mustafa KANDIRALI adına oluşturulan Müzik Odasından sonra önümüzdeki günlerde İzmit Mehmet Akif ERSOY İlk ve Ortaokul una ATATÜRK köşesi yaptırmaya başladı.
Okul müdürü Naci NAVDAR’ın talebi doğrultusunda eksik olan ATATÜRK köşesini Kandıra’nın değerli büyüğü Erol KÖSE adına yaptıracaktır. Erol KÖSE sadece Kandıra’nın değil İzmit, Kocaeli hatta ülkemizde önemli başarılara imza atmış bir kişiliktir.
Sevim DEREN ve Ç.Y.D.D Kandıra Şubesi bu ve benzer etkinlikleri çok uzun zamandır yapmakta. Okul müdürlerinden gelen talep doğrultusunda Kandıra’daki neredeyse tüm okullara ATATÜRK köşesi yanı sıra Pandemi dönemi öncesi bir çok okuldan öğrencileri Anıtkabir e götürmüştür. Birçok köy okullarından ve çevre ilçelerden dahi çocukları özel günlerde Kocaeli Sanayi Fuarında Lunapark a ücretsiz götürmüştür.
Ç.Y.D.D adına bir çok öğrenciye burs vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Resmi Bayramların tamamında geçmiş zamanlarda yapılan devlet erkanının ve halkın katıldığı Resmi Bayram kutlama balosunu gerçekleştirmektedir.
Sevim DEREN e ve Ç.Y.D.D. Kandıra şubesine Kandıra’mızın değerlerini koruduğu ve yaşattığı için teşekkür ederiz.”
BENZER HABERLER