DURSUN ”Sizlerin Duasıyla Gayet İyiyim”

Sağlık - Aralık 24, 2020 11:36 pm

Kandıra Ziraat Odasının çalışkan ve sevilen  personellerinden Orhan Ateş Abimizin damadı İsmail Dursun’un 8 Aralık’ta talihsiz bir trafik kazası geçirmişti.

İsmail Dursun 07.12.2020 akşam saatlerinde motosiklet kazası geçirmiş olup Kocaeli Üniversitesi ameliyata alındı,ayağının kırık olduğu ve başarılı geçen ameliyat sonrası taburcu oldu.

İsmail Dursun;

”Geçirmiş olduğum trafik kazası sebebiyle 13 gün boyunca tedavi gördüğüm hastahaneden bu gün itibariyle taburcu oldum. Sağlık durumum Rabbimin izni ve sizlerin duasıyla gayet iyiyim elhamdülillah.
Geçirmiş olduğum kazada hayat tehlikesi geçirdiğim doğrudur bu tehlike Allah’ın izniyle 2 gün sürdü. Çok şükür tehlikeli durumu atlattım.

Bunları anlatmamım sebebi yerel basında ve internet haber bültenlerinde ” hayatımı kaybettiğimi” yada ”yoğun bakımda yattığım” yazılmış bunların asılsız olduğunu belirtmek isterim.

Bu süreçte yanımda olan ve dualarını eksik etmeyen başta Ailem, gururla görev yaptığım Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Baki Özdemir ve Kocaeli Ak Parti İl başkanı Sayın Mehmet Ellibeş , Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın , üyesi olduğum Kocaeli Uluslararası Öğrenciler Derneği Başkanı Sayın Fatih Karaçoban , Kocaeli milletvekili Sayın Fikri Işık, Kocaeli milletvekili Sayın Sami Çakır, Kocaeli milletvekili Sayın İlyas Şeker (Resmi Sayfası) ve bütün dostlarım arkadaşlarıma şükranlarımı iletiyorum.

Allah’ın izniyle sağlıklı günlere kavuşup sizlerin arasına tekrar dönmeyi heyecanla bekliyorum.

Dua eder dua beklerim.” açıklamasını yaptı.

BENZER HABERLER