Engeller Yerinde Tespit Edildi

Sağlık - Ekim 9, 2020 8:11 pm

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Sağlık ve sosyal hizmetler daire başkanlığı Engelli ve Yaşlı hizmetleri şube müdürlüğünün 12 ilçede başlatmış olduğu bedensel,zihinsel,görme ve işitme engelli vatandaşlarımız ile yerinde uygulamalı tespit çalışması Kandıra’da yapıldı.

Kandıra Tek Çatı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma derneği üyeleri ile birlikte Kandıra devlet hastanesi ve sosyal sigortalar kurumu önünde tespit çalışması gerçekleştirildi.Yerinde ve uygulamalı yapılan çalışma sonucu tespit edilen sıkıntıların en kısa sürede ikitelli escort çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmalar başlatılacak.

Kandıra Tek Çatı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernegi Başkanı Erkan Kaya” Bu uygulamanın hayata geçirilmesine öncülük eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız sn Doç.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN nezdinde sağlık ve sosyal hizmetler daire başkanımız sn.Dr.Ebubekir ARDIÇ ,Engelli ve yaşlı hizmetleri şube müdürümüz sn. Sezer CEYHAN ve sosyolog sn. Mehmet YAVUZ beylere ilcemiz derneğimiz ve Engelli camiamız adına teşekkür ederiz dedi”.

#sevgivehoşgörüileaşacağızengelleri
#hayatıpaylaşbilmemiziçinhiçbirengelyok

BENZER HABERLER