EROL ÖLMEZ’DEN ADNAN TURAN AÇIKLAMASI

Gündem - Ocak 19, 2019 2:08 pm

Kocaeli İli Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez Ak Parti Belediye Başkanı Adnan TURAN’ la ilgili açıklamalarda bulundu,

‘’Ben doğma büyüme köydeyim, çocukların eğitimi ve iş hayatım için gidip geldim,  bu davaya hizmet etmek için herkesin canla girmek istediği 21 yıllık Kamu Görevimden istifa ettim, bu davanın yeri zamanı yoktur. MHP İlçe Başkanı  Ahmet UĞUR ve şahsım teşkilatlarımız olarak el ele ,kol kola,  gönül gönüle mücadele edeceğiz.

Adnan TURAN ve eşi  öz ve öz Kandıralıdır, Adnan TURAN  Kaymaz Erkli Mahallesindendir, eşi ise  20 sene Akdurak Mahallesinde ikamet etmiş olup, Mustafa Tümer Hocamızın kızıdır.

Bugün Ak Parti İzmit İlçe SKM Başkanı Nurullah YILMAZ’ da Kandıralıdır bundan gurur duyuyorum. Bizim için dışarısı içerisi yoktur. Dışardan ve İçerden olsun Kandıra’da yaşayan her vatandaşımız Kandıralıdır. Önemli olan Kandıra’ya hizmet vermek, vatandaşlarımızın para kazanması, daha refah bir hayat yaşaması ve üretim faktörlerinin ayağı kaldırıp, çiftçimizi esnafımızın her konuda desteklemektir

Adnan TURAN 3 dönem İl Başkan Yardımcılığı yaptığı, yıllardır Kandıra Koordinatörü olduğu için Kandıra’yı çok iyi tanıyan bir insan ve ticari hayatta hiçbir lekesi olmayan bir kardeşimizdir. İl ekonomi İşleri, İnsan Hakları, Yerel Yönetimler ve son olarak ta Teşkilat Başkanlığı yapan bir değerin aramızda olması bizim içinde mutluluktur.  Neden İzmit te ikamet ediyor sorusuna gelince de zaten Kocaeli ilinde 155.000 Kandıralı yaşıyor, birçoğumuzun oğlu, kızı, gelini torunu İzmit’te ikamet ediyor. Adnan Turan Belediye Başkan Adayımız bağımsız ya da kişisel bir aday değildir, Cumhur İttifakının, bu davaya gönül vermiş vatandaşımızın ve bütün belediye başkan aday adaylarımızı temsil etmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve MHP Lideri Devlet BAHÇELİ  Adnan TURAN’ı bize emanet etmiştir.’’ açıklamasında bulundu.

 

 

BENZER HABERLER