İLÇEMİZ KANDIRA’DA ŞAİR ORHAN ŞAİK GÖKYAY ANILDI

Kültür ve Sanat - Aralık 26, 2019 3:06 pm

Bizkandırayız Şiir Topluluğu Kandıra Şiir akşamlarının On ikincisinde Şair Orhan Şaik Gökyay’ ı şiirleri ve bestelenmiş eserlerini seslendirerek andılar.
Kandıra Şehir Stadı karşısında bulunan Cadde Kafe’de gerçekleşen etkinlikte Şair Gökyay’ın hayat hikayesi ve edebi kişiliğini edebiyat öğretmenlerinden Mustafa Yıldız anlattı.Diş hekimi Şair İbrahim Ark Şiir ve şiirlerin çeşitlerini anlattığı gecede şairin bestelenmiş eserlerini Bizkandırayız Müzik Topluluğu eğitmenleri Engin ve Şahin Ecevit seslendirdi. Çok keyifli geçen gecede Kıbrıs tan katılan Özlem Ersoy şiir dostlarına okuduğu şiir ile destek oldu. Ayrıca saz sanatçısı olan sağlık personeli Derya Demirel söylediği deyiş ve türküler ile etkinliğe renk kattı.Bizkandırayız grubu kurucusu ve sözcüsü Aygün Aynagöz bir sonraki çalışmanın onbeşgün sonra Şair Arif Nihat Asya’nın anma gecesi olacağını bildirdi.
Katılımcılar arasında avukat Figen Şentürk ,Kandıra Lisesi eski müdürü Hasan Tokgöz,emekli öğretmenlerden Mustafa Yıldız Diş Hekimi İbrahim Ark,Engin -Şahin Ecevit , Kıbrıs ta öğretmenlik görevini sürdüren Özlem Ersoy ,Belgin-Murat Yüksel, Aliye -Halil Erdoğmuş,sağlık personeli Semiha Ersoy,Derya Demirel,ressam Aytaç Kürekçioğlu,amatör tiyatro sanatçısı Levent Aydoğdu,,Günay Çölmek,Vedat Özkol,Ayfer Kocatürk,Münevver Ecevit,Olcay Tokdemir,Celil Sağlam,Berna Erkal ve Bizkandırayız sosyal paylaşım platformu kurucusu Aygün -Nurşen Aynagöz katıldı.

 

BENZER HABERLER