Kağıtspor’lu Şahin çifti gözlerini 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatlarına dikti.

Spor - Mart 27, 2019 1:11 pm

Antalya’dan 3 Madalya ve 2 Türkiye rekoru ile dönen Kağıtspor’lu Şahin çifti gözlerini 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyatlarına dikti.
Engelli branşlarda yaptığı çalışmaların sonuçlarını almaya başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’da engelli atletizm dalında 2 Türkiye rekoru birden geldi. Mavi beyazlılar, Antalya’da düzenlenen Bedensel Engelliler Atletizm Türkiye Şampiyonası ve milli takım seçmelerini 2 Türkiye rekoru ve 3 madalya ile tamamladı. Kubilay Şahin ve eşi Hafize Şahin’in hedefi olimpiyatlar. Şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Kubilay Şahin cirit atma dalında 21,25 m derecesiyle Türkiye rekoru kırarak altın madalya kazandı. Gülle atma dalında da mücadele eden Şahin 7,83 m derecesiyle Türkiye 2.si olarak gümüş madalya ile turnuvayı tamamladı. Engelli Atletizmde Gülle atma branşında mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Hafize Şahin ise 6,94 m derecesiyle Türkiye rekoru kırarak altın madalya kazandı.
Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri önemli başarı ile milli takım hocalarının gözlerine girmeyi başaran Şahin çifti hedeflerini olimpiyatlara dikti. Şahin çifti

BENZER HABERLER