KANDIRALI KAYMAKAM AYŞEGÜL EFE’DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Gündem - Mart 8, 2021 9:43 am

Kandıralı Kaymakamımız  Ayşegül EFE’ nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı yayınladı,mesajda;

”Kadınlar yeryüzünde ve hayatımızın her aşamasında sevgi, şefkat, merhamet ve üretkenlikleriyle yer alan huzurlu ve sağlıklı toplumların her daim temel taşları olmuşlardır. Hayatını ailesine adayan kadınlarımız tolumun her alanında üstlendikleri misyonu en güzel şekilde yerine getirmektedir. Dünyadaki en zor mesleklerin başında gelen insan yetiştirme sanatının en güzeli “anne” vasfıyla kadınlarımız tarafından icra edilmektedir. Bu değeriyle kadınlar her zaman baş tacı edilmeyi hak ediyorlar.

Anne, eş ve kardeş gibi en yüce unvan ve değerleri uhdesinde barındıran kadınlarımızın, eğitimli, özgüvenli, üretime ve yönetime aktif olarak katılan bireyler olmaları ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir. Bu itibarla kadınların bütün alanlara etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek, hepimizin en önemli ve öncelikli görevidir.

İhtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar analarımız, eşlerimiz, kız kardeşlerimiz olan kadınlarımıza sahip çıkarak, bir kadın olarak başta Şehit ve Gazi anneleri ve eşleri olmak üzere, doğumdan ölüme kadar hayatın her alanında varlıklarını hissettiğimiz saygıdeğer kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER