Kandıra’nın Başarılı Şantiye Şefi Şube Müdürü Oldu

Sağlık - Aralık 8, 2020 8:06 pm

Kandıra’nın Başarılı Şantiye Şefi Şube Müdürü Oldu.

 

İsu Kandıra şube müdürlüğünde şantiye şefi olarak görev yapan Jeoloji mühendisi İhlas İlteriş Demir İsu Kartepe şube müdürü olarak atandı.

Temmuz 2018 tarihinde Kandıra şube müdürlüğünde şantiye şefi olarak göreve başlayan İhlas İlteriş Demir yaklaşık iki yıldır şube müdürü Hakan Kocatürk ile birlikte uyumlu çalışarak başarılı bir şekilde şantiye şefliği görevini yürüttü, Görevde bulunduğu süre içerisinde ilçede km lerce yeni içmesuyu şebeke hattı imalatı ve yeni kanalizasyon hattı imalatının yanı sıra ilçede olası sel baskınlarının önüne geçmek adına sürekli yağmur suyu hat temizliği ve dere ıslahı gerçekleştirdi. Kandıra’nın 96 mahallesinde ayrım yapmaksızın çalışan Demir bu başarısının mükafatını Kartepe şube müdürlüğüne atanarak aldı.

1987 İstanbul-Fatih doğumlu olan İhlas İlteriş Demir;

Kocaeli Üniversitesi Harita ve Kadastro,Anadolu Üniversitesi İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ,Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümü mezunu, aynı bölümde yeraltı suları Hidrojeoloji alanında yüksek lisansa devam etmektedir.

Temmuz 2008 de İstanbul Eyüp Sultan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde kiralama sorumlusu olarak göreve başladı.
Bir süre özel sektörde şantiye şefliği yaptıktan sonra Ocak 2010 da İsu Genel Müdürlüğüne atandı, özellikle İlimize kazandırılmış önemli yatırımlardan Namazgah Barajı, Ana isale hatları, hidroelektrik santrali, güneş enerjisi santrallerinde ve diğer Derince, Körfez, Başiskele, Kartepe ilçelerinde Kontrol Mühendisliği görevlerinde bulundu.
Temmuz 2018 den beri İsu Kandıra Şube Müdürlüğü, Şantiye Şefi olarak görev yapan İhlas İlteriş DEMİR evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

BENZER HABERLER