Katırcıoğlu’ndan Önemli Ziyaretler

Siyaset - Haziran 15, 2020 6:52 pm

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu geçmiş dönemde  Gebze de görev yapmış isimlerle istişare kurulu üyelerini ziyaret etti.

Bilindiği üzere AK Parti’e yıllarca görev yapmış isimler olan Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’ni, Ali Babacan’ın ise DEVA Partisi’ni kurmasıyla beraber, AK Parti teşkilatlarında da bir bölünme yaşanacağı siyasi kulislerde konuşuluyordu. Bununla beraber, Gelecek ile DEVA Partisi liderlerinin geçmiş dönemde birlikte yol yürüdükleri isimleri kadrolarına katmayı istedikleri de öngörülürken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun, dün Gebze’de gerçekleştirdiği ziyaretler teşkilatları bir arada tutma gayreti olarak yorumlandı.

BİRÇOK İSMİ ZİYARET ETTİ

Katırcıoğlu, Önceki Dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i, Önceki Dönem Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran’ı, İstişare Kurulu üyelerimiz Hüseyin Kurt, Köksal Tatoğlu, Yılmaz Bayram, Samet Coşkun ve Gökhan Altıntaş’ı ziyaret etti. Görüşmelerde Katırcıoğlu’na Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile AK Parti Gebze İlçe Yönetimi de eşlik etti.

BENZER HABERLER