KİTAP KÖŞEMİZ

Kültür ve Sanat - Kasım 18, 2019 10:54 pm

Harun Atalay’ın kaleminden okuduğunuza pişman olmayacağınız iki kitap yayında.

Yazar Harun Atalay’ın kaleminden “Türkler ve Rusya”, Ey Türk! Titre ve Kendiene Gel isimli kitapları çıktı.

Kitabın kapağında “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut!” ibaresiyle yayınlanan Ey Türk! Titre ve kendine Gel!” tüm internet kitap satış noktalarında siz okuyucularını bekliyor.

Atalay’ın ikinci kitabı ise “TÜRKLER ve RUSYA” kitabın kapak yazısında kısaca şu ifadelere yer verilmiş. “On dört diyara sınır, dünyanın en büyük toprak ülkesi, mukaddes üçlü gereği Bizans’ın en büyük varisi, aklında hep cihana hükmetme arzusu, bunun için tek amaç önce sıcak denizlere açılmak. Ama karşısında yiğitler ordusu: Türkler!

Tarihin kara leke diye yazdığı Ruslar, kirli emellerine ulaşmak için yüzlerce yıl hıyanetlik girdabında döndüler. Korkuları açığa çıkmasın diye hep saldırdılar, kalleşliği ayyuka çıkardılar. Gizli tasarıları ve sindirme alçaklığını boylarımıza uyguladılar. Unuttukları bir şey vardı: Türkler zapt edilemez!

İçlerinde saatli bomba gibi duran Oğuz’un ve kardeşlerinin nesli özgürlüğün sesini, bekliyor, yakındır!
Türkler tüm şehirlerde, tüm sokaklarda…

Peki, Rusya’yı kim kurtaracak?” yazdığı kitaplarla  kitapseverlerin gönlünü fetheden Atalay, iki kitapla  yine hafızalarda yer bırakacak.Her sayfası sizi farklı bir heyecana sürükleyecek. Okuduğunuz her sayfa, sizi sonraki sayfaya itecek ve sayfalar arasında kaybolurken kitabı nasıl bitirdiğinizi dahi anlayamayacaksınız.

BENZER HABERLER