KOCAELİ DSYB GÜVEN TAZELEDİ

Tarım - Hayvancılık - Temmuz 29, 2021 11:57 pm

Kocaeli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 8. olağan kongresinde mevcut Başkan Cemil Gülfen ve yönetim kurulu tekrar seçilerek güven tazeledi

Kocaeli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 8. olağan kongresi geçtiğimiz gün İzmit Tepeköy Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. 4 yılda bir gerçekleştirilen kongrede 3. dönemi için seçilen Cemil Gülfen, kongreye tek aday olarak girdi. Pandemi tedbirlerinin alındığı kongreye Kocaeli Tarım ve Orman İl  Müdürü Yüksel Çil de katıldı. Bin 50 üyesi bulunan birliğin genel kurulu, başka liste olmadığı için açık oylama ile yapıldı.

 

HAYVAN BAŞINA 80 TL AİDAT

Pandemi dolayısı ile ertelenen genel kurula katılım, çiftçinin hasat dönemine denk geldiği için düşük oldu. Çoğunluğa bakılmaksızın ikinci toplantıda kongre gerçekleştirildi. Kongrede 5 yönetim kurulu, 3 denetim kurulu ve 7 kişilik merkez birliği delegesi seçildi. Kongrenin divan başkanlığını Emin Akçay üstlenirken katip üyeliklerini Çetin Türgan yaptı. Kongrede ayrıca oy Temsilcisi Şeref Candan, Bakanlık Temsilcisi Fahri Yazıcı görev yaptı. Öte yandan birliğin yıllık aidatı ise 40 litre çiğ süt bedeli olarak belirlendi. Buna göre üyelerden hayvan başına 80 TL alınacak.

‘BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ’

Kocaeli İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen, kongrede yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu yaparak “Damızlık birliğinin Kocaeli’deki en istikrarlı ve çalışkan üyelerin olduğu bu birlik, hayvancılık İçin çok önemli. Bu durumun istikrar içerisinde yürütülmesi en büyük temennimiz. Birliğimizin faaliyetleri ne durmadan ve hızla devam edecek. Yeni dönemde daha azimli ve birlik beraberlik içerisinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KURULU:

Cemil Gülfen, Ahmet Balık, Hayri Çelik, İlhami Koçar, Ercan Sarı

DENETİM KURULU:

Zekeriya Kuş, Ayhan Coşğun, Süleyman Türkdemir

MERKEZ BİRLİĞİ DELEGELERİ:

Cemil Gülfen, Hayri Çelik, İlker Sert, İlhami Koçar, Ali Avcı, Recep Şahin, Kamil Avcı.

BENZER HABERLER