NASUHLAR MUHTARI ”Her şeyi Devletten Beklememek Lazım”

Çevre - Eylül 22, 2020 3:52 pm

Nasuhlar Köyü muhtarı Erdem Gürbüz İsu’ya yardımcı olmak adına geçtiğimiz hafta Nasuhlar Köyü içmesuyu deposunun İSU Kandıra Şantiyesi ekiplerince temizliğinin yapılmasının ardından kolları sıvadı ve bakın ne yaptı ?

Kocaeli’nin en uzun içmesuyu hattı ve depo sayısı Kandıra İsu şube müdürlüğü tarafından işletilmekte olup bu depoların ve hatların temizliğini bakımını yapmanın İSU nun görevleri dahilinde olduğunu bilen ancak köylü ve Devlet elele neler başardığını görtermek isteyen Nasuhlar Köyü muhtarı Erdem Gürbüz İsu’ya yardımcı olmak adına geçtiğimiz hafta Nasuhlar Köyü içmesuyu deposunun İSU Kandıra Şantiyesi ekiplerince escort bahçelievler temizliğinin yapılmasının ardından mahalle sakinleri ile birlikte boyaların İSU tarafından karşılanması suretiyle İçmesuyu deposunun dış cephesini boyamak için köylüleriyle seferber oldu.

Elbirliği ile dışı elden geçen depo yepyeni bir hal aldı, muhtar Erdem Gürbüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ bir hafta önce İsu Şube müdürlüğümüzün temizlediği içmesuyu depomuzun boyasını yapıyoruz. Boya İsu’dan İşçilik bizden Her şeyi Devletten beklememek lazım” notunu düştü. Muhtarın bu paylaşımı oldukça beğenildi ve olumlu yorumlar aldı.

 

İSU’YA AİT SU DEPOSUNU TEMİZLEMEK İÇİN KOLLARI SIVAYAN KÖYLÜLER DEPONUN DUVARLARINI BOYAYARAK, “HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEMEK LAZIM” DEDİ. (ENES ALTUN/KOCAELİ-İHA)
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan köylüler, “Her şeyi devletten beklememek lazım” diyerek köylerini renklendirmek için el ele vererek su depolarını boyadılar.
BENZER HABERLER