ÖLMEZ ”Bu Davada Bir Biz Varız Birde Milletimiz”

Siyaset - Nisan 23, 2021 9:08 pm

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mehmet ELLİBEŞ ve Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Kandıra ilçemizi, ilçemizdeki vatandaşlar ve esnafı ziyaret etti.

Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez sosyal medya hesabında ”

Kıymetli il başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş in başkanlığında. Kandıra il istişare kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Gördük ki ne sen ne ben kavgamız var. Bu davada bir biz var bir de milletimiz. Kandıra belediye başkanım Adnan Turan, Geçmiş dönem ilçe başkanlarım Muhsin Tekol,

Erdinç Şentürk, Yunus Özder, Belediye başkanlarımız Cengiz Kan, Ünal Köken , il Başkan yardımcımız Abdullah Binbay, il yöneticimiz,Mustafa Karakoç ve siyasi hukuk işler başkanım Orhan Yaman’a katılımlarından dolayı teşekkür ederim bu verimli toplantıyı düzenleyen il başkanım Mehmet Ellibeş’e teşkilatlarım adına şükranlarımızı sunarım. Ak parti il Başkanımız  Sayın Mehmet Ellibeş’i Kandıra Belediye Başkanım Adnan Turan ve teşkilatımızla ilçemizde ağırlayarak kanaat önderlerimizi esnaflarımızı Kandıra’mıza değer katan iş insanlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek gönülden sohbetler yaptık. Ak kadrolar her şartta sahada vatandaşımızla olmaya devam edecekler.” açıklamasını yaptı.
BENZER HABERLER