ÖLMEZ ”Mesele karpuz yemek değil mesele karpuzcunun çilesini dinlemek”

Tarım - Hayvancılık - Ağustos 29, 2020 12:19 pm

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir BÜYÜKAKIN ve Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mehmet ELLİBEŞ Kandıra ilçemizi ziyaret etti.

Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erol ÖLMEZ,Kandıra Ak Parti Belediye Başkanı Adnan TURAN ve Kandıra Ak Parti İlçe yöneticileri eşlik ettiği ziyarette ilçemizin Döngelli Mahallesine giderek Döngelli Mahalle Muhtarı aynı zamdan üretici Barış YAŞAR’ın ve ilçemiz üreticilerden Rıfat DURSUN’un tarlalarına giderek tarımsal faaliyetler incelendi

Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erol ÖLMEZ  ziyaret sonrası sosyal medya hesabından ;

”Mesele karpuz yemek değil mesele karpuzcunun çilesini dinlemek, mesele domates görmek değil mesele üretime daha fazla nasıl desdek verebileceğini kurgulamaktır. Ak parti Kocaeli İl başkanımız sayın Mehmet Ellibeş , Marmara belediyeler birliği ve Kocaeli Büyükşehir belediye başkanımız Dç. Dr. Tahir Büyükakını belediye başkanımız Adnan bey ile Kandıra’mızda il yöneticilerimiz ilçe yöneticilerimiz meclis üyelerimiz ve KBB bürokratlarımızla birlikte bir dizi ziyaretler yaparak tarladan sofraya görünen köyü kılavuzsuz ziyaret ettik. O köy bizim köyümüz diyerek kilometreleri çay içimi ziyaretleriyle onurlandıran Ak partimizin Kocaeli kaptanı orkestra şefimiz sayın İl başkanım Mehmet Ellibeş ile Kandıramızı bir ressam gibi işleyeceğine inandığımız virtiöz sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma teşkilatlarım adına saygı ve hürmetlerimizi sunarız. #başkakandırayok #emanetakçakocanındır #ahlatruhu #kızılelma diyorsak orası Kandıra’dır.

apk indir

BENZER HABERLER