ŞENOL AYYILDIZ ADAY…

Gündem - Aralık 9, 2023 7:51 pm

Kandıra Akdurak Mahallesi Kışla Caddesinde 20 yıldır market işletmeciliği yapan sevilen esnaflarından Şenol Ayyıldız Akdurak Mahallesi’ne talip olduğunu açıkladı.
Kandıra Akdurak Mahallesi Kışla Caddesinde 20 yıldır market işletmeciliği yapan Şenol Ayyıldız Akdurak Mahallesi’ne talip olduğunu açıkladı.

Ayyıldız; ”Akdurak Mahallesi’nde uzun yıllardan beri esnaflık yapmaktayım. Bu nedenle mahallemin bütün sorunlarını bilen bir kişi olduğumu düşünüyorum. Çözüm noktasında yapılması gerekenleri biliyorum, bu nedenden dolayı da sorunların çözümü noktasında mahalleme muhtar olmaya talibim. İhtiyar heyetimle birlikte en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum.

Mahallem için çok sayıda projelerim var bunları hep birlikte zamanlayarak yapabileceğimize inanıyorum. Bu görevi Şenol Ayyıldız olarak değil birlikte yapalım istiyorum. Mahalle sakinlerimin görüş ve temennilerinin mahallem ve benim adıma önemli olacağına inanıyorum. Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek için siz değerli mahalle halkının desteklerini bekliyorum”dedi.

ŞENOL AYYILDIZ
1978 Kandıra Akdurak Mahallesi doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Kandıra’da tamamladı. 1997 yılında ticarete atıldı. 2001 yılında Ayyıldız marketi açarak Mahallesi olan Akdurak Mahallesi’ne o günden bugüne hizmet vermektedir. Esnaf sanatkarlar odası yöneticiliği ve Kandıra AK parti ilçe yönetim kurulu üyeliği gibi farklı alanlarda görev aldı. Evli ve 3 çocuk babası.

BENZER HABERLER