Türkiye Muhtarlar Derneği’nden  İSU Kandıra Şubesi Şantiye Şefi Ölmez’e Ziyaret

Uncategorized - Aralık 24, 2020 11:55 pm

Türkiye Muhtarlar derneği Kandıra şubesi başkanı Mustafa Satılmış ve yönetimi İsu Kandıra şubesi şantiye şefliğine atanan İnşaat mühendisi Cemalettin Ölmez’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kandıra Şantiye şefi İhlas İlteriş Demir’in Kartepe şube müdürlüğüne atanmasının ardından yerine İnşaat Mühendisi Cemalettin Ölmez atandı. Göreve yeni başlayan Cemalettin Ölmez’e  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Türkiye muhtarlar derneği Kandıra şubesi başkanı Mustafa Satılmış ile birlikte dernek yönetiminde bulunan muhtarlar eşlik ettiler.

Ziyarette konuşan Türkiye muhtarlar derneği başkanı ve aynı zamanda Çerçili muhtarı Mustafa Satılmış ; “Türkiye Muhtarlar Derneği  Kandıra şubesi olarak ilçemize hoş geldiniz diyoruz, yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. İsu Kandıra şube müdürlüğünün ilçemizde yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz , İsu Kandıra şubesi her türlü sorunumuzu en kısa sürede çözdü uyum içerisinde çalışmalar sergiledi İsu’nun yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsınız nezdinde tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz”dedi.

Yağcılar mahalle muhtarı Şerafettin Gökçe , Dalca mahalle muhtarı Mehmet Efe, Yusufça mahalle muhtarı Ahmet Akbaba, Terziler mahalle muhtarı Dursun Kalay ve Sucuali mahalle muhtarı İlyas Ak Türkiye Muhtarlar derneği Kandıra şubesi başkanı ve Çerçili mahalle Muhtarı Mustafa Satılmış’a eşlik ettiler.

Kandıra İsu Şantiye Şefi Cemalettin Ölmez Kimdir ?

Cemalettin ÖLMEZ ; 1991 yılında İzmit’te doğdu. 2013 yılında Kütahya Dumlupınar Üniverstesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği lisans mezuniyetinin ardından, 2019 yılında Gebze Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına özel sektörde başlayan Cemalettin ÖLMEZ teknik ofis mühendisliği, saha şefliği ve şantiye şefliği gibi pozisyonlarda çalıştı. Askerlik hizmetini mesleki yedek subay olarak tamamlayan ÖLMEZ, 2017 ‘nin Ocak ayında İsu Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığında göreve başladı. Kontrol mühendisi olarak görev yaptığı dönemde Dilovası, Çayırova, Gebze ve Darıca İlçelerinde muhtelif altyapı projelerinde görev alan Ölmez, evli ve bir çocuk babasıdır.

BENZER HABERLER