YASA MEDYA KOCAELİSPOR’U YENİLEDİ

Gündem - Ocak 16, 2020 6:20 am

Kocaeli’nin en büyük markası olan ve bu sezon şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Kocaelispor’un yeni web sitesi Yasa Medya tarafından yenilendi.

YASA MEDYA

Bu kentin en büyük markası ve birleştirici gücü Kocaelispor için herkes elini taşın altına koyuyor, koymaya devam ediyor. Uzun yıllar sonra transfer yasağı kalkan ve arkasına aldığı taraftar gücüyle bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Kocaelispor’a bir destek de Yasa Medya’dan geldi. İzmit’in en kreatif ajansları arasında gösterilen Yasa Medya, Kocaelispor’un yeni web sitesini tamamladı.
denemebonusu.info
Tamamen kreatif, tasarımıyla göz kamaştıran Kocaelispor’un yeni web sitesinde taraftarların aradığı her şeyi bulması mümkün. Maç fikstürlerinden tutun da, maça kalan süre, futbolcu analizlerinin de yer aldığı Kocaelispor’un tamamen yenilenen web sitesi Kocaelispor yönetiminden de tam not aldı. Kocaelispor’a yakışır site hazırlayan Yasa Medya bugün itibariyle çalışmalarını tamamladı. Kocaelispor’un yeni web sitesiyle ilgili bilgi veren Yasa Medya Genel Koordinatörü Yunus Emre Çolak, şunları dile getirdi.

ONUR VE GURUR DUYUYORUZ
1xbet
“Kocaelispor’a yakışan şampiyonluk olduğu gibi şampiyonluk yolunda bizim de desteğimiz olsun istedik. Bu sebeple lig gözetmeksizin tüm liglerdeki takımlar arasında dijitalde en iyi şekilde temsil edilen kulüp olması için kentimizin takımına bambaşka bir web sitesi hazırladık. Kocaelispor’umuza yakışan renklerimizi anlatan ve taraftarlarımıza tüm içerikleri sunan ve kulübü tüm dijitalliği ile yansıtan tarzda bir web sitesi hazırladık. Kulüp detayları, futbolcu istatistikleri, stat ile ilgili bilgiler, yönetim, fikstür, canlı skorlar, puan tablosu gibi bir çok içeriğe anlık olarak web sitemizden taraftarımıza sunuyoruz. Web sitemizin mobil uyumlu ve kullanımı kolay olması taraftarımıza sunduğumuz kolaylıklardan bir tanesi. Yasa Medya olarak kentimizin takımına böylesi bir destek vermekten onur ve gurur duyuyoruz.” İşte Kocaelispor’un yenilenen web sitesinin adresi; https://kocaelispor.com.tr/”

 

BENZER HABERLER