BÜYÜKAKIN ”Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz”


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir BÜYÜKAKIN ve Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mehmet ELLİBEŞ Kandıra ilçemizi ziyaret etti.
Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erol ÖLMEZ,Kandıra Ak Parti Belediye Başkanı Adnan TURAN ve Kandıra Ak Parti İlçe yöneticileri eşlik ettiği ziyarette ilçemizin Döngelli Mahallesine giderek Döngelli Mahalle Muhtarı aynı zamdan üretici Barış YAŞAR’ın ve ilçemiz üreticilerden Rıfat DURSUN’un tarlalarına giderek tarımsal faaliyetler incelendi.
Ziyaret esnasında tarlalarda tarımsal faaliyet gösteren üreticilerle karşılıklı sohbet edilerek,bilgi alışverişinde bulunuldu ve vatandaşların istek talepleri dinlenildi. Döngelli Mahallesi vatandaşları tarafından memnuniyetle karşılanan ziyaret sonra vatandaşlar teşekkür etti.


-
KANDIRA DARTISI ARTIK BİR MARKA OLDU
-
YARALI ŞAHİN İSU PERSONELLERİ TARAFINDAN KURTARILDI
-
YARALI ŞAHİN İSU PERSONELLERİ TARAFINDAN KURTARILDI
-
MERKEZ ERİKLİ MAHALLESİ İFTARINA BÜYÜK KATILIM
-
Karaağaçlılar 3 Yıl Aradan Sonra Dev İftarda Buluşuyor
-
KANDIRA TARIM VE ORMAN İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ YEM BİTKİSİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR