MUHTAR YAŞAR ”Anketten Mahalle Halkım ve Destek Verenlerimle Birlikte Almış Olduğumuz Karar ile Çekiliyoruz.”


İlçemiz Kandıra Döngelli Mahalle Muhtarı Barış YAŞAR;
”41 KOCAELİ İnternet sayfasının yapmış olduğu anketten mahalle halkım ve destek verenlerimle birlikte almış olduğumuz karar ile çekiliyoruz.
Sebebi ise sayfanın admini olan yöneticisi olan İbrahim İboday Karaboğa isimli kardeşimizin kendi sayfasından adaylardan biri için rey toplamaya çalışmasıdır. Bu nedenle bu yarışmanın adil olmadığına karar verdik.
Divan hakem heyetinde olan bir yönetici eğer ki bir seçime hakemlik yapıyorsa bir taraf tutamaz tutmamalı 41 KOCAELİ sayfasına bu ayıp yakışmadı . Bana Destek veren tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum iyiki varsınız.” açıklamasını yaptı.


-
Kocaeli’de 10. Açılış Bayramı heyecanı yaşanıyor
-
KANDIRA ZİRAAT ODASI TMO ÜRÜNLERİNİ SATMAYA BAŞLADI
-
KANDIRA’DA BİR İLK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
-
Fronterayla Fısıldayan Saim Usta Dört Kupayla Döndü,Kandıranın Rüzgarını Estirdi
-
YENİ BAŞKAN YÜKSEL HOROZ
-
KANDIRALI NİYAZİ YELKENCİOĞLU GALATASARAY YÖNETİMİNDE